Jövőbeli partnereinket keressük országos bővüléshez!

Vezér motívumunk a pontosság, gyorsaság és a megbízhatóság. Ezen tulajdonságok elengedhetetlenek a jó partneri viszony és bizalom kialakításához orvos és fogtechnikai labor között. Erőnk a rugalmasságunkban és az elhivatottságunkban rejlik. Igyekszünk minden partnerünknek személyre szabott ajánlatot adni és idomulni az igényeihez.

Szeretnénk partnereink számára a lehetővé tenni, hogy a láthatatlan fogszabályozás alkalmazása rentábilis és kényelmes legyen. Célunk, hogy mind a partnereink mind pedig a kezelt páciensek maximálisan elégedettek legyenek az általunk kínált fogszabályozó rendszerrel. Cégünk olyan partner fogászatokat keres melyek nyitottak az innovációra és a rendelőjükben szeretnék elérhetővé tenni a Compactlab láthatatlan fogszabályozó rendszert és szolgáltatásunkat ezzel bővítve rendelője repertoárját és pácienskörét. E technológia alkalmazásával ne egy újabb terhet vegyen a vállára, hanem spóroljon időt és energiát, valamint kínálja páciensei számára a lehető legjobb megoldásokat. Mi rövid határidőkkel Budapesten és vidéken, pontos precíz munkával, minőségi felhasznált anyagokkal és magas szintű hozzáadott értékkel segítjük az ön munkáját.

Miért érdemes csatlakozni hozzánk?

 

Cégünk és partnereink lehetővé teszik azon fogászati rendelők bekapcsolódását is melyek nem rendelkeznek kellő tapasztalattal e-téren. Mi folyamatos támogatást nyújtunk partnereink számára a készülékek hatékony alkalmazásában. Igyekszünk képzéseket tartani számukra illetve rendelkezésükre állunk a nap minden órájában.

Az emberek nyitnak a jövő technológiái felé és egyre nő a kereslet az ilyen nagyszerű megoldások iránt. Rengeteg ember számára ez jelenti az egyetlen fogszabályozó készüléket mely szóba jöhet. Megnyitja kapuit a fogszabályozás felé a sínes megoldás.

Pontosság

Precizitás

Rugalmasság

Digitális technológia

Egyénre szabott ajánlatok

Rövid vállalási idő Budapesten és vidéken

Ha felkeltettük érdeklődését, írjon nekünk