Legyen a partnerünk

Legyen Őn is a partnerünk

 

Jövőbeli partnereinket keressük országos bővüléshez!

 

Vezér motívumunk a pontosság, gyorsaság és a megbízhatóság. Ezen tulajdonságok elengedhetetlenek a jó partneri viszony és bizalom kialakításához orvos és fogtechnikai labor között. Erőnk a rugalmasságunkban és az elhivatottságunkban rejlik. Igyekszünk minden partnerünkkel személyre szabott ajánlatot adni és idomulni az igényeikhez.

                                                   Pontosság

 

                                                   Precizitás

 

                                                Rugalmasság

 

                                          Digitális technológia

 

                                      Egyénre szabott ajánlatok

 

                         Rövid vállalási idő Budapesten és vidéken

 

 

Szeretnénk partnereink számára a lehetővé tenni, hogy a láthatatlan fogszabályozás alkalmazása rentábilis és kényelmes legyen. Célunk, hogy mind a partnereink mind pedig a kezelt páciensek maximálisan elégedettek legyenek az általunk kínált fogszabályozó rendszerrel. Cégünk olyan partner fogászatokat keres melyek nyitottak az innovációra és a rendelőjükben szeretnék elérhetővé tenni a Compactlab láthatatlan fogszabályozó rendszert és szolgáltatásunkat ezzel bővítve rendelője repertoárját és pácienskörét. E technológia alkalmazásával ne egy újabb terhet vegyen a vállára, hanem spóroljon időt és energiát, valamint kínálja páciensei számára a lehető legjobb megoldásokat. Mi rövid határidőkkel Budapesten és vidéken, pontos precíz munkával, minőségi felhasznált anyagokkal és magas szintű hozzáadott értékkel segítjük az ön munkáját.

Miért érdemes csatlakozni hozzánk?

 

Cégünk és partnereink lehetővé teszik azon fogászati rendelők bekapcsolódását is melyek nem rendelkeznek kellő tapasztalattal e-téren. Mi folyamatos támogatást nyújtunk partnereink számára a készülékek hatékony alkalmazásában. Igyekszünk képzéseket tartani számukra illetve rendelkezésükre állunk a nap minden órájában.

Az emberek nyitnak a jövő technológiái felé és egyre nő a kereslet az ilyen nagyszerű megoldások iránt. Rengeteg ember számára ez jelenti az egyetlen fogszabályozó készüléket mely szóba jöhet. Megnyitja kapuit a fogszabályozás felé a sínes megoldás.

 

Ha felkeltettük érdeklődését, írjon nekünk:

[contact-form-7 404 "Not Found"]