Compactlab gyönyörű mosoly kompromisszumok nélkül

Egyetlen célunk, hogy készülékünk által partnereink és pácienseik igényeit maximálisan kielégítsük.

Manapság a fogszabályzó nem csak hatalmas fémlemezekről, fémkapcsokról vagy brackettekről szól, a legmodernebb digitális technológiával előállított átlátszó sínes fogszabályozás ideje eljött. Kényelmes, higiénikus, esztétikus továbbá rendkívül hatékony alternatívát kínál a gyönyörű, szabályos mosoly eléréséhez

 

A láthatatlan fogszabályozó egy átlátszó speciális műanyagból készült modern fogszabályozó, ami minden egyes páciensnek egyénre szabottan készül, digitális tervezés és 3D nyomtatás segítségével. Tulajdonképpen a Compactlab fogszabályozó rendszernél nem egy fogszabályozóról beszélhetünk, hanem többről, ugyanis a páciens 2-3 hetente új síneket kap, amiben mindig újabb és újabb állítás van, mely folyamatosan mozgatja a fogakat a kívánt pozíciójukba. A sínek észrevétlenül és rendkívül kíméletesen, ugyanakkor hatékonyan végzik a dolgukat.

 

 A Compactlab láthatatlan fogszabályozó rendszernek rengeteg előnyét élvezheti viselője.

 

Hatékony:

 

Az eddig használt fogszabályozókhoz képest több fogat is tud egyidejűleg mozgatni, így a kezelés is gyorsabbá válik. A 2-4 hetente cserélődő, új sínekkel rendkívül pontosan tudjuk mozgatni a fogakat és folyamatosan tudunk haladni a kívánt eredmény elérése érdekében. Továbbá az egész tervezés digitálisan történik, így a páciens egy animáció segítségével láthatja hogyan fognak mozogni a fogai a kívánt végeredmény felé.

 

Láthatatlan:

 

Rengetegen azért nem vágnak bele a fogszabályzásba, mert hosszú olykor fájdalmas és nem tartják esztétikusnak. Szerencsére van egy jó hírűnk a 3D fogszabályozó rendszert viselők számára, az általunk kínált készülék szinte teljesen észrevehetetlen a szájban. Viselője mindig magabiztos lehet és nem kell attól félnie, hogy romlik a komfort érzete. Továbbá nagy előnye a 3D fogszabályozó rendszernek, hogy akármikor kivehető, eltávolítható a szájból, így ha egy fontos eseményen nem szeretné viselni ez is könnyen megoldható. A kezelés legelején némileg kellemetlen lehet, de egy olyan vékony plusz rétegről beszélünk a fogsoron, ami a hangképzésben és nyelvmozgásban nem akadályozza viselőjét.

 

Higiénikus:

 

Mivel a fogszabályzó kivehető és könnyen tisztítható, így ez nagyban megkönnyíti, a páciens száj higiéniájának fenntartását. A rögzített fogszabályozással történő kezelés alatt gyakran előfordul, hogy a fogak szuvasodni kezdenek. A láthatatlan fogszabályzóval a fogak könnyedén tisztíthatóak mivel a készülék eltávolítható, így a szokott rutinnal lehet tisztítani a fogakat. A sínek nem igényelnek külön tisztítást egyszerűen elég csak langyos vízzel átöblíteni.ó

 

 

Viselése kényelmes:

 

 

A ragasztott fogszabályozókkal szemben a láthatatlan sínek viselése nem okoz különösebb kényelmetlenségeket. Első alkalommal okozhat némi kellemetlen érzést, de ez pár nap alatt rendszerint el múlik. Így gondtalanul élvezheti a mindennapjait a fogszabályozó kezeléséről megfelejtkezve.

 

időt spórol vele

 

A láthatatlan fogszabályzókat előre is el tudjuk készíteni akár az egész kezelés alatt használt összes sínt. Így kevesebbszer kell megjelenni a fogorvosi rendelőbe konzultáció miatt és több ideje marad.

 

 

Biztonságosan sportolhat vele

 

 

A rögzített fogszabályozók viselésée alatt a sport igen veszélyessé válhat a szájban lévő fém szerkezet pédául egy eskéskor igen csúnya sérüléseket okozhat. A láthatatlan fogszabályozó használatakor ez a veszély nem fenyegeti a viselőjét.